Design Sticker Anda Sendiri dengan Custom.my

Assalamualaikum..

Nak berbisnes dan nak buat design sticker sendiri? Nak ikut kehendak hati dan kreativiti sendiri pun boleh. Ataupun, boleh pilih layout yang diinginkan. Macam Lynda, nak berniaga lasagna, nak ada sticker sendiri yang simple tapi cute. Lynda pilih untuk tempah je sendiri dengan Custom.my.

CUSTOM.MY
Sekarang kan semua di hujung jari. Lagipun Custom.my bukan sahaja menawarkan design sticker tapi bermacam lagi seperti rekaan tshirt sendiri, tempahan sarung bantal dan barangan lain. Manalah tau, nak buat family day dan pakai seragam kan. Kat Custom.my boleh buat semua tu.


KENAPA CUSTOM.MY

1. Mudah dan cepat
Di Custom.my, boleh ambil masa sendiri untuk pilih dan buat keputusan. Kita boleh simpan dalam cart dulu dan proceed kemudian. 

2. Tiada minimum order
Ini terpakai untuk produk-produk macam T Shirt, Sarung bantal dan lain-lain. Kalau macam Lynda nak design sticker, kenalah ambil minimum RM50. Murah kan. Yang penting, masih dalam bajet bagi yang berniaga kecil-kecilan.

3. Tempah, Bayar dan Dapat
Semua mudahkan sekarang. Hanya dengan buat pilihan di web, buat bayaran dan sticker korang akan dihantar ke rumah. Mudah sangat! Dan Custom.my boleh memenuhi tempahan korang kalau nak pakai urgent! Inform je waktu buat tempahan.


Tak pandai design? Takpe, kat web ni, korang boleh pilih design yang disediakan dan edit ikut kesukaan korang. Untuk pengetahuan korang juga, Custom.my ni trusted seller dan menerima tempahan daripada several company contohnya macam:
  1. Universiti Teknologi Petronas (UTP)
  2. Universiti Kuala Lumpur (UNIKL)
  3. Universiti Selangor (UNISEL)
  4. Universti Teknologi Mara (uiTM)
  5. Kolej PolyTech Mara (KPTM)
  6. Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN)
  7. iFlix
  8. CIMB Foundation
  9. Movie Animation Park Studio (MAPS)
  10. Thunder Print

Dan sekiranya nak tengok design atau item secara fizikal, boleh kunjungi kedai mereka di :

Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
NO 46A, HALA TAMAN MERU 11,
MERU 2B 30020 IPOH,
PERAK MALAYSIA 
LAT LONG :4.661083, 101.067278


Dibuka pada:

Isnin- Jumaat 9:00 AM - 6:00 PM
No tel: 05-5252144
Email: info@custom.my
Whatsapp: 013-484 5800
Telefon Bimbit: 013-484 5800


Untuk Maklumat Lanjut 

Lynda Che Lah




Post a Comment

0 Comments