Selamat Datang 2022

Assalamualaikum..

Blog hibernate sepanjang 2021. Sibuk barangkali. Sebab bekerja di luar. Tak merasa PKP langsung. Sebab sekarang bekerja sendiri. Bekerja sendiri maknanya, tidak kerja tiada income. Tapi Alhamdulillah, Allah berikan kecukupan yang amat cukup.

Insha Allah, back on track blog ni. Walaupun hibernate, domain tetap renew. Sebab sayang sangat dengan blog ni. Anak-anak pun dah pandai membaca kan. Tunjukkan dorang blog ni. Gelak-gelak baca kisah dorang masa kecil. Cuma sejajar dengan waktu, blog ni berubah niche lah sikit kan.

Semoga 2022 akan jadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun sebelum ni. 2020 dengan Covid-19. 2021 dengan Covid-19 yang masih ada, dugaan banjir kami sekeluarga. Stay tuned tau sebab akan update balik. Sharing is loving. xoxo

Lynda Che Lah

Post a Comment

4 Comments

~Dah Baca Tak Mahu Komen?~